Főoldal

Kupára fel: a Miskolc az ellenfél!

Pénteken és szombaton a Komjádi Kupa négyes döntőjében szerepel az AVUS.

Kupára fel: a Miskolc az ellenfél!

Pénteken és szombaton a Komjádi Uszodában rendezik az U21-es játékosok számára kiírt Komjádi Kupa négyes döntőjét. A Kiss Csaba vezette a AVUS az első körben kettős szentesi győzelemmel - 15-4, 13-7 - búcsúztatták az alföldieket. A negyeddöntőbe pedig a hazai Tatabánya elleni 13-8-as siker után idegenben még simábban, 17-10-re nyertek. Az aligátorok pénteki ellenfele, a Miskolc az első körben a Budapest Honvéd otthonában az FTC-t 17-6-ra, a Honvédot 13-4-re verte, így továbbjutott a három csapatot számláló csoportból. A következő fordulóban Szolnokon 16-11-re, míg Miskolcon 17-10-re nyert, így kettős győzelemmel jutott a fővárosi négyes döntőbe. Pénteken 20.30-as kezdéssel AVUS-Miskolc meccset rendeznek az elődöntőben, a másik ágon a Vasas az UVSE-vel csap össze. Másnap a vesztesek a bronz, a győztesek az aranyéremért csatáznak.

- A négy között már nincs könnyű ellenfél, a sorsolást megelőzően az UVSE-t el akartam kerülni - ez sikerült - mondta Kiss Csaba, az U21-es csapat edzője. - Viszont a Miskolc is erős ellenfél, amelyet két válogatott vízilabdázó is erősít.De nem csak ők ketten, hanem többen is az OB I-ben pallérozódnak, sokan szereztek rutint az első osztályban. De mi sem vagyunk nyeretlen kétévesek, megérdemelten jutottunk el idáig, remélem, hogy a folytatásban is megvillantjuk oroszlánkörmeinket. Nagy élmény lenne éremmel hazatérni. 

Az aligátorok 13 fős kerettel utaznak Budapestre. Kovács B., Tátrai - kapusok. Ekler B., Sági, Irmes,  Baj, Varga Zs., Ekler Zs., Makrai, Baranyai, Hajmási, Juhász M., Galambos G.

A Komjádi Kupa programja.

Komjádi Uszoda

Péntek, 19.00: Vasas-UVSE, 20.30: AVUS-Miskolc

Szombat, 15.30: Bronzmérkőzés. 17.30: Döntő.

Vissza a Hírek oldalra