Főoldal

Koncentrált játék kell

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 6. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Contitech Szegedet fogadja.

Koncentrált játék kell

A tatabányai (9-7), valamint a Szentes (11-6) elleni sikernek köszönhetően jó hangulatban és megfelelő önbizalommal várja az AVUS a Szeged elleni mérkőzést. A szombathelyiek hat győzelemmel és 13 vereséggel az ötödik helyen állnak, míg a szegediek eddig mind a 19 meccsüket elveszítették – így sereghajtók, nyolcadikak. Három héttel ezelőtt Szegeden 13-8-ra nyertek az aligátorok. A mérkőzés egyértelmű esélyese tehát az AVUS.

Azért is fontos a szombati meccs, mert a rájátszás után következnek a hét pontig tartó helyosztók.A vasiak jelen állás szerint a Szegeddel kerülnek össze, és ha szombaton megverik, a helyosztón csak egy pontra lesz szükségük a párharc megnyeréséhez. 

- Ez az a mérkőzés, ahol csak mi veszíthetünk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Ha kicsit is elhisszük, hogy jobbak vagyunk, és könnyű meccs vár ránk, bajba kerülhetünk. Ezért az első perctől az utolsóig koncentrálnunk kell – csakis így érvényesíthetjük a papírformát. Úgy látom a fiúk megértették, mekkora a tét, átérzik a meccs súlyát. A Szeged fiatalokból álló csapat, ebből kifolyólag gyors, lefordulásokra alapuló vízilabdát játszik – meglehetősen kellemetlen ellenfél. Az utolsó szalmaszálba kapaszkodik az alföldi együttes, olyan mint egy sebzett vad, épp ezért kiszámíthatlan.  De ha azt nyújtjuk, ami tudunk, mienk lesz a három pont.

A pénztár 15.30-kor nyit, a belépő egységesen 500 forintba kerül. A pénztárban 3000 forintért megvásárolhatóak a szurkolói pólók - S-től XXL-es méretig. 

További képek

Vissza a Hírek oldalra