Főoldal

Komjádi Kupára fel!

Szombat délelőtt a Hódmezővásárhely ellen kezdjük a viadalt.

Komjádi Kupára fel!

Mint arról korábban beszámoltunk, hétvégén az AVUS uszodájában rendezik a 21 éves aluli játékosok számára kiírt Komjádi Kupát. Emlékezhetünk: tavaly az akkor Kiss Csaba vezette aligátorok bejutottak a fővárosi négyes döntőben, ahol két nagy meccset vívtak, végül negyedik helyen végeztek. A 2020-as viadal a hétvégén kezdődik, a 19 csapatot négy csoportba osztották, a C csoportba az OB I-es AVUS, a Szolnoki Dózsa, a Tatabánya, valamint az OB I/B-s Oázis, valamint az OB II-es Hódmezővásárhely került.  Az aligátorokat a Matajsz Márk-Kurucz Barnabás kettős irányítja a meccseken.

- A múlt héten és ezen a héten is volt olyan edzés, amelyen a Komjádi Kupán résztvevő játékosok a többiek ellen kétkapuztak, de egyébként külön nem készültünk a kupára – mondta Matajsz Márk. – Ami az esélyeket illeti, azokat bizony nehéz előre megjósolni. Nem tudjuk ugyanis, hogy a többiek milyen kerettel érkeznek, de vélhetően riválisaink sem tudnak többet a másikról. Mindenesetre az öt csapat közül papíron a Szolnok tűnik a legerősebbnek. De hazai pályán játszunk, célunk, hogy továbbjussunk a csoportból. Keretünkben egészen fiatal, 2005-ös születésű játékosok is helyet kaptak.

Az AVUS kerete: Kovács B., Tátrai, Horváth D. - kapusok. Sebestyén B., Hajmási, Szőke B., Turnai, Ekler B., Ekler Zs., Makrai, Baranyai, Sági, Pónya, Szabó B., Mercs, Berényi - mezőnyjátékosok.

Az AVUS hétvégi mérkőzései. Szombat, 10.30: AVUS-Hódmezővásárhely, 18.00: Szolnoki Dózsa-AVUS. Vasárnap, 10.30: Tatabánya-AVUS, 13.30: AVUS-Oázis.

Vissza a Hírek oldalra