Főoldal

Komjádi Kupa ifitorna a Népligetben

Az FTC-vel és a Szentessel mérkőzünk az egyetlen továbbjutó helyért

Komjádi Kupa ifitorna a Népligetben

Az ifjúsági Komjádi Kupában 18 csapat vesz részt, két, három csapatos csoport mellett hat együttes egymással mérkőzik a továbbjutásért. Az AVUS nem kapott túl szerencsés sorsolást, hiszen az A-csoportba került, ahol rajta kívül még két klub szerepel. A házigazda FTC, valamint a Szentes – minden csoportból egy együttes jut tovább.

A mieink január 9-én, azaz kedden 11.45-kor a Szentes, majd 13.30-kor az FTC ellen szállnak vízbe a Népligetben. Az OB I-es csapatok számára a korhatár 21, a többieknek 23 év.

- Az FTC-ben olyan játékosok is játszhatnak, mint Manhercz Krisztián, Pohl Zoltán, Vogel Soma, vagy éppen Slobodan Niksic – mondta Kiss Csaba, az AVUS ifjúsági csapatának edzője. – Az amúgyis erős ferencvárosi ificsapat tehát még tovább erősödik. Szerencsére a 21 éves korhatárba nálunk is befér például Kurucz Barnabás, Hajmási András és Baj Marcell, és amennyiben sikerült Juhász Máté papírjait elintézni, ő is velünk jön. A Fradi ellen ezzel együtt nem lehet más célunk, mint a tisztes helytállás. A Szentes ellen már több esélyünk van, szeretnénk győzni. Hasznos dolognak tartom a Komjádi Kupát, erős csapatok ellen gyakorolhatunk, és természetesen nem feltartott kézzel szállunk vízbe. 

Vissza a Hírek oldalra