Főoldal

Klasszisokkal érkezik a Vasas

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 6. fordulójában szombaton 18 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas Plaketet fogadja.

Klasszisokkal érkezik a Vasas

Közel egy hónapos szünet után folytatódik az első osztályú vízilabda-bajnokság. Az öt forduló után még pont nélkül, az utolsó helyen álló álló aligátorok a két győzelemmel és három vereséggel hatodik Vasas Plaket ellen szállnak vízbe. Az angyalföldi gárda a nyáron alaposan megerősödött, legnagyobb fogás az FTC-től érkezett háromszoros világbajnok, egyszeres olimpiai bajnok, ötszörös Európa-bajnok, klubszinten pedig többek között egyszeres Bajnokok Ligája-győztes szerb Slobodan Nikic. De a világbajnoki ezüstérmes Török Béla is a piros-kékek egyik meghatározó játékosa.

- Az elmúlt egy hónapban a monotonitásrt megtörve egy rövid szentesi edzőtábort iktattunk be, ahol négy, jól sikerült edzőmérkőzést is vívtunk – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – És persze készültünk a Vasas ellen. Nincs gyenge pontja az angyalföldi együttesnek, jók a fiatal és rutinos játékosok aránya, fizikálisan is erősek – Nikic és Török személyében pedig valódi klasszisokkal erősödtek. A meccs esélyese a Vasas, de kemény, koncetrált játékkal hazai pályán, szurkolóink előtt lehet esélyünk. Hiszem, hogy játékosaim átérzik a mérkőzés fontosságát és megszerezzük első pontunkat, pontjainkat. Kisebb-nagyobb sérülések nehezítették munkánkat, de remélem, a mérkőzésre valamennyi játékosom felépül.

 

Vissza a Hírek oldalra