Főoldal

Kétszer a zöld-fehérek ellen

A serdülő és az ifjúsági bajnokságban is jobb volt az FTC.

Kétszer a zöld-fehérek ellen

Országos Ifjúsági Bajnokság, 1. forduló

FTC-AVUS 17-8 (5-1, 3-3, 4-1, 5-3). – Budapest, Népliget, vezette: Marnitz, Juhász.

AVUS: Tátrai – Baranyai, Varga Zs., Ekler B. 6, Ekler Zs., Sági 1, Galambos G. Csere: Kátai, Makrai 1, Horváth D. Edző: Gortva Zoltán.

- Már a mérkőzés elején kiderült, milyen erős csapat is az FTC – mondta Gortva Zoltán. – A fiúk ugyan mindent megpróbáltak, de nem igazán sikerült közel kerülnünk a fővárosiakhoz - a kapusteljesítményünk sem volt jó. Próbálkoztunk szoros emberfogással, zónázással, kevés sikerrel. Egy kicsit jobb kapusteljesítménnyel szorosabb eredményt érhettünk volna el. Ettől függetlenül gratulálok a hazaiaknak, jobbak voltak.

2. forduló, vasárnap, 11.15: PannErgy-Miskolc-AVUS

Országos Serdülő Bajnokság, 1. forduló

FTC-AVUS 15-9 (3-4, 6-2, 4-0, 2-3). – Budapest, Népliget, vezette: Marnitz, Sikter.

AVUS: Horváth D. –  Ekler Zs 2.,Polgár, Makrai 4, Kátai 1, Pónya 1, Szabó B. 1. Csere: Prácser, Zubrits, Pungor, Fatalin. Edző: Gortva Zoltán.

- Az első két negyedben szoros emberfogást játszottunk, sajnos a másodikban már kicsit elfáradtunk – mondta Gortva Zoltán. – Ráadásul legjobbjaink, Makrai Kornél, Ekler Zsombor és Kátai Csongor előtte az ifjúsági csapatban is vízbe szálltak, így elfogytak a végére. A Fradinak sikerült megtörnie ellenállásunkat.

Vissza a Hírek oldalra