Főoldal

Kaposvári rivális

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 5. fordulójában pénteken 19.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Kaposvári VK vendége lesz.

Kaposvári rivális

A kaposváriak egy győzelemmel és három vereséggel a B csoport hatodik helyén állnak, az aligátorok négy vereséggel az utolsó, nyolcadikon. Tekintve, hogy a Kaposvár adja az AVUS ellenfeleit, a két gárda eddig ugyanazokkal a csapatokkal játszott. A Surányi László vezette somogyiak legutóbb új uszodájuk nyitómeccsén 11-9-re verték az addig százszázalékos BVSC-t. Mivel mindkét csapat elsődleges célja a biztos bentmaradás, így értékes pontokért szállnak vízbe a csapatok péntek este.

– Láttam a kaposváriak BVSC elleni meccsét, szép győzelmet arattak, ugyanakkor a fővárosiak nem nyújtottak olyan jó teljesítményt, mint korábban ellenünk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Ettől függetlenül nagyon jó, komplett csapat ellen játszunk, két jó kapussal, fizikálisan erős centerekkel, egyikük a tavaly nálunk vízilabdázó Baj Marcell. A BVSC elleni siker miatt biztosan nagy önbizalommal játszanak majd és nekünk fognak esni. Ám bízom csapatomban, a bajnokságban a Kaposvár az első olyan ellenfelünk, amely ellen reális esélyünk lehet, pont, pontok megszerzésére. Sem sérült, sem beteg játékosunk nincs, komplett kerettel utazunk.

Vissza a Hírek oldalra