Főoldal

Irány Szerbia!

A 2006-os együttesünk szerdától az óbecsei Dejan Popov-emléktornán szerepel.

Irány Szerbia!

Szerdától-szombatig a szerbiai Dejan Popov-emléktornán szerepel az AVUS 2006-os, Markovits Kálmán bajnokságban szereplő csapata. A fiatalok szerdán kelnek útra, útközben Szegeden a hazaiak ellen lejátsszák bajnokiját, majd továbbutaznak a szerbiai Óbecsére. 

Az immáron hagyományos Dejan Popov emléktornán a 2006-osoknál két csoportban nyolc együttes száll vízbe. Az A-csoportban szereplő vasiak első meccsüket csütörtökön 10 órakor a szerb VK Crvena Zvezda ellen vívják, aztán 17 órakora horvát VK Mursa következik. Péntek délben pedig a házigazda PVK Becej ellen zárják a szombathelyiek a csoportkört.

Még aznap 17 órakor A3-B4, 18-kor A4-B3, 19-kor A1-B2, 20-kor A2-B1 az egyenes kieséses szakasz párosítása. Azaz a csoportok első két helyezettjei a legjobb négy (1-4) között, a harmadik-negyedik helyezettek az 5-8. helyért meccselnek a folytatásban.

Másnap, azaz szombaton 10 órakor az A3-B4 vesztese az A4-B3 vesztesével a hetedik helyért, 11 órakor az A4-B3 győztese az A4-B3 győztesével a ötödik helyért meccsel. 12 órakor az A1-B2 vesztese az A2-B1 vesztesével a harmadik helyért száll vízbe, míg 13 órakor az A1-B2 győztese az A1-B2 győztesével vívja a döntőt.

Az AVUS 2006-os csapatának edzője ezúttal klubunk szakmai igazgatója, dr. Vincze Balázs lesz. Az aligátorok utazó kerete: Doma Máté, Goldschmidt Dominik, Gutléber Máté, Horváth Levente, Lengyel Kristóf, Makarenko Balázs, Kovács Kevin, Horváth Rochárd, Dombóvári Dávid, Joó Soma, Mihalcsics Tamás, Sántha Csongor, Simon Bence, Somos Zsombor.


 

Vissza a Hírek oldalra