Főoldal

Irány Szentes!

Négy hete edz OB I-es csapatunk, hétfőtől Szentesen készülnek az aligátorok.

Irány Szentes!

Július 15-én kezdte el a felkészülést a Matajsz Márk vezette OB I-es AVUS, a mieink tehát közel négy hete tréningeznek - egyelőre a Fedett Uszodában készülnek. Hétfőn viszont Szentesre utaznak, az alföldi városban péntekig edzőtáboroznak.

-Amit eddig elterveztük, azt maximálisan el tudtuk végezni, sérülések és betegségek sem akadályozták munkánkat – mondta Matajsz Márk. – Napi két kemény edzéssel készülünk a bajnokságra, a komoly fizikai munka ellenére le a kalappal a fiúk előtt, fáradtak ugyan, de becsülettel teszik dolgukat. De nincs mese, a fizikai felkészülésnek most van itt az ideje, persze nem hanyagoljuk el a labdás edzéseket sem, ám elsősorban erőgyűjtésről szól ez az időszak. Az új fiúk máris beilleszkedtek, a régiek befogadták őket, nincs gond tehát a hangulattal és a csapatjáték is alakulgat. Hétfőtől Szentesen készülünk, az idei a negyedik alkalom, hogy ott edzőtáborozunk. Remek körülmények várnak bennünk, minden egy helyen van, ráadásul három edzőmeccset is játszunk. Az edzések mellett a házigazda Szentessel, a Miskolccal és a Szegeddel is összecsapunk.

Az AVUS utazó kerete. Horváth A., Kovács B. – kapusok. Irmes, Polovic, Sági, Ekler B., Takács J., Szabó B., Szőke Sz., Szőke B., Turnai, Jovanovics, Marnitz, Sebestyén. Edző: Matajsz Márk, másodedző: Balsa Nikolics.

Vissza a Hírek oldalra