Főoldal

Így lehet bajnok az AVUS!

Irmes Pál amondó, bár hiányoznak neki a többiek, szerinte nem lesz folytatása a bajnokságnak. Játékosunk egy brilliáns ötlettel is előállt, hogy lehetne aranyérmes csapatunk!

Így lehet bajnok az AVUS!

OB I-es csapatunk immáron egyik meghatározó játékosát, Irmes Pált jó kedvében találtuk - vagy már sok neki a bezártság?:-) -  amikor arról faggattuk: hogy telnek napjai. S azt is kibökte, milyen pofonegyszerű módon lehet OB I-es bajnok az AVUS! Pólósunk persze komoly dolgokról is beszélt, például, hogy nem csak maga a víz, hanem társai, az ugratások is hiányoznak neki. 

- Én az elején nagyon nehezen viseltem hogy hirtelen minden félbeszakadt és mindennek vége lett, nehéz volt átállni egy teljesen más életre, de mostanra már hozzászoktam - fogalmazott Irmes Pál. - Az egyetlen pozitívum, hogy most sokkal több idő van olyan dolgokra amire békeidőben nem volt. Sokkal többet tudok foglalkozni az egyetemi tanulmányaimmal és itthon lehetek, együtt a családommal. Csinálom rendesen a gyakorlatokat és edzéseket, amiket Márk és Enikő talál ki nekünk - nagyon jok és változatosak is - de sajnos nem ugyanaz mint a medencében. Nagyon hiányzik a víz, és természetesen nagyon hiányoznak a többiek is, a sok hülyüles és ugratás, itthon nagyon nehéz hülyülni egyedül, próbáltam már, de nem ugyanaz:-). Egy pár csapattársammal napi szinten beszélek, Márk is hetente felhív mindenkit, hogy kinek, hogy megy a sora, szóval tartjuk egymásban a lelket ezekben a nehéz időkben. 
A legjobb megoldás az lenne ha beraknák egy kalapba az összes csapat nevet és aztán kihúznák a helyezéseket és mi nyernénk. Azt nagyon élvezném:-). Egyébként - komolyra fordítva a szót - szerintem sajnos nem lesz folytatása a bajnokságnak, nehéz lenne olyat kitalálni, hogy mindenkinek jó legyen, nincs olyan megoldás aminek minden csapat örül majd.

Vissza a Hírek oldalra