Főoldal

Ifisiker Szentesen!

A serdülő és ifjúsági országos bajnokság idei első fordulójában egy győzelem és egy vereség az AVUS mérlege.

Ifisiker Szentesen!

Serdülő Országos Bajnokság

Legrand-Szentes-AVUS 13-6 (4-2, 4-1, 3-1, 2-2). – Szentes, 11. forduló, vezette: Füzesi, Zelki.

AVUS: Horváth D. – Ekler Zs. 2, Zubrits, Pungor 1, Makrai 1, Kátai, Szabó B. 2. Csere: Prácser, Sántha, Fatalin, Pónya, Mercs. Edző: Gortva Zoltán.

-Mivel a szentesiek serdülőcsapata nagyon erős, jó képességű játékosaik vannak, ezért – már az ifimeccsre gondolva – Ekler Zsombort és Makrai Kornélt kevesebbet játszattam, beáldoztam őket a következő találkozóra – mondta Gortva Zoltán. – Talán ha előbbi két kulcsemberünk többet van vízben, szorosabb is lehetett volna az eredmény, de ezen a meccsen ennyire tellett. Gratulálok a Szentesnek, jobb volt.

12. forduló, vasárnap, 13.00: AVUS-Vasas.

Ifjúsági Országos Bajnokság

Legrand-Szentes-AVUS 9-10 (1-1, 0-4, 3-3, 5-2). – Szentes, 11. forduló, vezette: Füzesi, Zelki.

AVUS: Horváth D. – Baranyai 1, Ekler B. 3, Ekler Zs. 2, Makrai, Galambos G., Sági 3. Csere: Tátrai, Varga Zs. 1. Edző: Gortva Zoltán.

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a találkozó nagy részében több góllal vezettünk – mondta gortva Zoltán. – Szoros, zónázó védekezést játszottunk, ami egy jó kapusteljesítménnyel megspékelve remekül működött. Gyakorlatilag az egész mérkőzést kontrolláltuk, még akkor is, ha az utolsó negyed szoros végjátékot hozott. Az utolsó másodpercekben pedig emberhátrányban voltunk, a szentesiek támadtak, de kivédekeztük az akciót. Az egész csapatot dicséret illeti, már csak azért is, mert hét játékosomnak három nap alatt – a Komjádi Kupa mérkőzéseit beleszámítva – a szentesi volt a harmadik összecsapásuk.  A fiúk kitették a szívüket a találkozón.

12. forduló, vasárnap, 10.00: AVUS-Vasas

Vissza a Hírek oldalra