Főoldal

Győzelemre fel!

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 5. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a PVSK-t fogadja.

Győzelemre fel!

A sereghajtó szombathelyiek az első négy fordulóban náluk erősebb ellenfelekkel csaptak össze, valamennyi meccsükön - hol simábban, hol szorosabb találkozón - érvényesült a papírforma. Szombaton viszont megszerezhetik első pontjukat, pontjaikat hiszen egy – papíron legalábbis – verhető riválist, a Pécset fogadják. A mecsekaljaiak egy győzelemmel és két vereséggel az A csoport ötödik helyen állnak. Szerdán 10-8-ra verték a Honvédot, míg az AVUS 16-7-re kikapott az Egertől.


– Amennyiben úgy játszunk, mint az Eger elleni találkozó néhány szakaszában, jó esélyünk van – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Ehhez jó helyzetkihasználásra, csupaszív játékra és jó védekezésre van szükség. A kapusteljesítményen, a blokkok minőségén és az emberhátrányos helyzetek hárításában egyaránt javulnunk kell. Fontos, hogy kevés gólon tartsuk ellenfelünket. Valamennyi játékosom egészséges, Irmes Pál eltiltása is lejárt.

Hajrá, AVUS!

Vissza a Hírek oldalra