Főoldal

Gyere vízilabdázni a Paragváriba!

A leendő első osztályosokat várjuk vízilabdázni.

Gyere vízilabdázni a Paragváriba!

Mint arról korábban beszámoltunk, ősztől a Paragvári Utcai Általános Iskolában is elindul a vízilabdaképzés.

Klubunk tájékoztatója:

Tisztelt Szülők és leendő vízilabdás gyerekek!

A Paragvári Utcai Általános Iskolában a 2019/20-as tanévtől, felmenő rendszerben, iskolai keretek között megkezdjük a vízilabdás képzést Akik közénk tartoznak, már ismerik érveinket: - Az úszás és vízilabda egészséges fejlődésre gyakorolt hatása, az izomzat fejlődése, fejlett mozgáskoordináció kialakulása. - A szabadidő hasznos eltöltése- nem passzív tévénézés, (okos telefon nyomkodása) hanem aktív mozgás – mely magával hozza a közösségi szellem, versenyszellem kialakulását, játékszabályok betartását. - az igazi vízbiztonság megszerzése, az úszásnemek tökéletes elsajátítása mellett a vízilabdázás alapjainak elsajátítása. - A jó közérzet, az összetartó, nemcsak az edzésekre szóló barátságok, észrevétlenül járulnak hozzá a gyerekek egészséges életmódra neveléséhez. Nem utolsó sorban egészséges, jó alakú, önbizalomtól duzzadó fiatalok válnak belőlük. Első osztályban heti 3 alkalommal, közvetlenül a tanítás után visszük a Gyerekeket autóbusszal az uszodába, majd az edzés után autóbusszal érkeznek vissza az iskolába és folytatják iskolai programjukat. Az edzések beosztása igazodik az iskolai tanrendhez, (pl.: téli, tavaszi szünet stb.) így első években nem jelent a szülők részére plusz terhet. A vízilabdát választó gyermekek az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület teljes jogú tagjai lesznek, s mint minden egyesületben ez éves tagdíjfizetési kötelezettséget is jelent.

Természetesen azt nem ígérhetjük, hogy mindenkiből válogatott játékos lesz-, bár mi szeretnénk – de lehetőségeink szerint mindent megteszünk ezért. Jól képzett szakedzők irányítják mind a kezdeti úszás, mind a későbbi vízilabdaedzéseket.

Szakmai igazgató: Dr. Vincze Balázs 358- szoros válogatott játékos, kétszeres Universiade világbajnok magyar szövetségi kapitány.

Szeretettel várjuk leendő tagjaink közé gyermekeiket.

Juhász Tibor sk. Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület

Vissza a Hírek oldalra