Főoldal

Felsőházi fiatalok

A Balaton és a Pécs ellen játszottak Kutasi Rómeó tanítványai a Dunántúli Vízilabda Gyermek IV. Bajnokság play-offjában.

Felsőházi fiatalok

Dunántúli Vízilabda Gyermek IV. Bajnokság

Rájátszás, Felsőház, 2. forduló

AVUS-Balaton VK 1-8 (0-2, 0-0, 0-2, 1-4). – Fedett Uszoda, vezette: Pintér, Szentesi.

AVUS: Táncsics – Babics, Kukor, Kéri, Sásdi, Medres, Spitzer. Csere: Gellén 1, Windisch, Ladányi, Magos, Tóth V. Edző: Kutasi Rómeó.

Pécs-AVUS 10-5 (1-2, 5-2, 3-0, 1-1). - Fedett Uszoda, vezette: Pintér, Szentesi.

AVUS: Táncsics  - Babics, Kukor, Kéri, Sásdi 1, Medres 2, Spitzer 2. Csere: Gellén, Windisch, Ladányi, Tóth V. Edző: Kutasi Rómeó.

Az alapszakasz A-csoportját Kutasi Rómeó együttese mind a nyolc mérkőzését megnyerte, így négy riválisát megelőzve, csoportelsőként jutott tovább. A felsőházi rájátszás első körében Balatonfűzfőn a Győrtők 4-3-ra kikapott, a Kaposvárral 3-3-as döntetlenre végzett. A második fordulóban Szombathelyen először a Balaton VK, majd a Pécs volt az AVUS ellenfele.

-Sajnos sokan betegeskedtek a csapatból, ám így is vállalták a találkozókat – mondta Kutasi Rómeó. – Viszont ez meg is látszott a gárda játékán. A Pécs ellen a mecsekaljaiak egyik játékosát nem tudtuk tartani, nem tudtunk mot kezdeni vele, a tíz gólból nyolcat szerzett – ezzel el is döntötte a találkozót. A Balaton VK egyik fiatalja viszont a keménységét határát túllépve pólózott ellenünk – sajnos végül vereséget szenvedtünk.

3. forduló, Győr, március 24., 14.45: Kaposvár-AVUS, 16.45: Győr-AVUS.

Vissza a Hírek oldalra