Főoldal

Fejlődőpályán a kicsik is

A Dunántúli Baby I. bajnokságban vitézkedő kis aligátorok veretlenek voltak a szezonban.

Fejlődőpályán a kicsik is

A legkisebbeknél, azaz a Dunántúli Baby I. bajnokságban szereplő csapatok meccsein nem számolják az eredményeket, itt nem az a lényeg, hogy ki nyer és ki veszít, hanem, hogy élvezzék a vízilabdát a fiatalok. A Stojadinov Nikola irányította, 2009-es születésű aligátorok ennek ellenére eredményesen szerepeltek a járvány miatt idő előtt véget ért sorozatban. 

- Hasonlóan jókat tudok elmondani erről a korosztályról is, mint másik csapatomról, a 2008-asokról – jelezte Nikola. – Noha ugye az eredményeket hivatalosan nem számolják, mi úgy kalkuláltunk, hogy veretlenül álltunk a bajnokság kényszerű befejezésekor. Nagyon lelkesek a fiatalok, akik ugyanazt a képzést kapták, mint egy évvel idősebb társaik. Ők is éhesek a tanulásra, a sikerre – és minden meccset meg akartak nyerni. S hasonlóan jó az edzéslátogatottságuk, mint a 2008-asoknak, hetente öt vagy hat tréninget tartottam, akik tehették, részt vettek a foglalkozásokon. Sajnálom, hogy nem tudtuk végigjátszani a szezont és azt is, hogy elmaradt az olaszországi HaBaWaBa-torna is, amelyre elutazunk volna.

A keret. Vámosi Vilmos, Virágh Csanád, Nagy Levente, Kovács Áron, Szerb Dorka, Farkas Benedek, Somos Álmos, Majer Zalán, Sásdi Lisa, Molnár Noel, Márkus Levente, Magos Máté, Czibók Belián, Ádám Nimród, Spitzer Vendel, Iszak Tamara. 

 

Vissza a Hírek oldalra