Főoldal

Előzésre felkészülni!

A vízilabda OB I/B felsőházi rájátszásának harmadik fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel a második helyen álló Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az éllovas egri Esterházy Károly Főiskolát fogadja.

Előzésre felkészülni!

Matajsz Márk legénysége 16, a hevesi csapat 18 ponttal áll a tabellán. Egy esetleges győzelemmel a mieink beelőzhetnek. Az egriek a play-off első körében 19-11-re verték az ASI-t, legutóbb pedig 9-8-ra a Racionet Honvédot. Az aligátorok az első fordulóban 12-12-re végeztek a BVSC-vel, egy hete pedig 8-5-re verték a Ceglédet.

- Az egriek évek óta az OB I/B-ben szerepelnek, sőt egy esztendőt eltöltöttek az OB/I-ben is - jelezte Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. - Komplett együttes, valamennyi poszton minőségi játékosokkal, a center Szedmák Dávidot külön is kiemelném. Erős a támadójátékuk és noha a nevükben a főiskola szerepel, több rutinos vízilabdázójuk is van. A bajnoki cím egyik várományosa az Eger, de szeretnénk vele tartani a lépést. Ami minket illet, jó hangulatban készülünk a találkozóra, a héten inkább rövid, pörgős edzéseket vezényeltem a fiúknak azért, hogy frissek maradjanak.

 

Vissza a Hírek oldalra