Főoldal

Egerben az AVUS

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság B csoportjának 11. fordulójában szombaton 19.45-kor a ZF Eger vendége lesz az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS).

Egerben az AVUS

Egyik nagyhal a másik után. A tavaszi nyitányon az éllovas OSC elleni meccsen (7-11) szállt vízbe az AVUS, szombaton pedig a második Eger otthonába látogat Matajsz Márk alakulata. Az őszi találkozón 14-6-ra nyert Szombathelyen Dabrowski Norbert csapata. Az előző bajnokságot negyedik helyen záró egriek keretében olyan pólósokat találunk, mint az Európa-bajnok Hosnyánszky Norbert vagy a szintén sokszoros válogatott Kardos Gergely, Decker Ádám. De a légiósvonal is erős: Strahinja Rasovic szerb, Angelosz Vlahopulosz pedig görög válogatott.

– Egy ilyen kaliberű csapat ellen, hosszú utazás után nem lehet más célunk, mint a tisztes helytállás – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Amennyiben a kapusteljesítményünk és a védekezésünk olyan hatékony lesz, mint az OSC ellen volt, akkor kevés gólon tarthatjuk ellenfelünket. És persze szeretnék gyakorolni taktikai variációkat, amelyek egy gyengébb csapat ellen hatásosak lehetnek. Fontos lesz az is, hogy sérülés nélkül megússzuk a találkozót. Sebestyén Balázs sérülés miatt nem játszhat, és mivel korábban Turnai Bálintnak beszakadt a dobhártyája, pihenőt kap. Ekler Zsomborra pedig vasárnap délelőtt fontos utánpótlásmeccsek várnak Kaposváron, ő is otthon marad

Vissza a Hírek oldalra