Főoldal

Debrecenben nyertek a gyermekek

A serdülők alulmaradtak, a gyermekek viszont három góllal győztek a Hajdúságban. Gortva Zoltán csapatai szerdán folytatják az edzéseket.

Debrecenben nyertek a gyermekek

Serdülő Országos Bajnokság

Debrecen-AVUS 16-10 (4-2, 5-2, 2-3, 5-3). – Debrecen, 12. forduló

AVUS: Tátrai – Baranyai 4, Makrai 1, Kátai, Csákváry 1, Pónya, Galambos G. 4. Csere: Polgár, Pungor. Edző: Gortva Zoltán.

- Két meghatározó játékosunk, Baranyai Ákos és Galambos Gergely meccsünket megelőzően az ifjúsági együttesben már játszottak, így nálunk fáradtan szálltak vízbe, kevés energiájuk maradt. Összességében jól küzdöttek a srácok, de nem volt valódi esélyünk – mondta Gortva Zoltán.

Gyermek Országos Bajnokság

Debrecen-AVUS 9-12 (4-2, 3-3, 2-4, 0-3). – Debrecen, 12. forduló.

AVUS: Antoni 1 – Prácser, Ekler Zs. 8, Polgár, Zubrits 1, Pungor 2, Szabó B. Csere: Sántha. Edző: Gortva Zoltán.

- Noha a debreceniek már 6-2-re is vezettek, a szünetben taktikát váltottunk, átálltunk M-zónára és abból lefordulásokkal megleptük ellenfelünket. Valamennyi játékosommal elégedett vagyok, de külön kiemelném Antoni Barnabás és Ekler Zsombor teljesítményét – jelezte Gortva Zoltán. 

Gortva Zoltán serdülő,- és gyermekcsapata szerdán kezdi a felkészülést.

- Heti három alkalommal együtt edz a két korosztály, hétfőn, szerdán és pénteken 17.30-tól 19.30-ig tréningezünk. A gyermekek kedden és csütörtökön 17.30-tól 18.00-ig külön készülnek, míg a serdülők kedden és csütörtökön az ifjúságiakkal együtt edzenek. Nem lesz különösebb változás a munkában, folytatjuk, amit decemberben abbahagytunk, viszont még nagyobb hangsúlyt fektetünk a fizikai felkészítésre, több lesz a szárazföldi gyakorlás, és új taktikai elemeket is begyakorlunk – fogalmazott Gortva Zoltán. 

Vissza a Hírek oldalra