Főoldal

Cél a maximum

Véget ért az alapszakasz a 2005-ös Markovits Kálmán-bajnokságban.

Cél a maximum

Markovits Kálmán, 2005-ös gyermekbajnokság

AVUS-FTC 7-8 (1-2, 2-0, 2-4, 2-2). -  Budapest, Hajós Alfréd uszoda, 9. forduló.

AVUS: Bíró – Galambos B., Kovács K. 1, Horváth M., Varga B., Mercs 4, Novák 1. Csere: Sárközi 1, Kovács II. Á. Edző: Stojadinov Nikola.

- Végig fej fej mellett haladt a két csapat, a második helyen álló fővárosiak nem sokkal a lefújás előtt szerezték a győztes gólt – de akár fordítva is alakulhatott volna az eredmény. Úgy látom, jó úton haladunk, bármelyik csapattal felvesszük a versenyt, valamennyi mérkőzésünk háromesélyes. Ősztől ezek a fiatalok már a gyermekbajnokságban szerepelnek, az a cél hogy a rájátszásban felkészítsük őket minderre. A play-offban a maximumot szeretnénk nyújtani, a 10. hely a célkitűzésünk – mondta Stojadinov Nikola.

A csapat tagja még: Goldschmidt Dominik és Doma Máté.

Az A csoport alapszakaszának végeredménye: 1. UVSE 21, 2. FTC 19, 3. BVSC 18, 4. OSC 14, 5. KSI 13, 6. ASI-Vasas 9, 7. Cegléd 9, 8. AVUS 3, 9. Pécs 0 pont.

A rájátszásban az AVUS a 10-18. helyért mérkőzik a Kópé UVSE, a Pécs, a Kistarcsa, a Cegléd, a Miskolc, a Győr, az Oázis és a Honvéd társaságában. Minden együttesre nyolc mérkőzés vár, valamennyi ellenfelükkel egyszer játszanak a csapatok.

A play-off február 24-én kezdődik, az aligátorok a Kőér utcában 12 órakor a Kistarcsával játszanak.

Vissza a Hírek oldalra