Főoldal

Bombaerős ellenfél

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 4. fordulójában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a ZF Egert fogadja.

Bombaerős ellenfél

A szombathelyiek eddig mindhárom mérkőzésükön kikaptak, míg a bajnoki címre esélyes, tavalyi bronzérmes egriek mindhárom meccsüket megnyerték. A két együttes másfél hete a Magyar Kupa egri selejtezőjében találkozott egymással, akkor a heves megyeiek a papírformának megfelelően 18-9-re nyertek. Ezúttal is Dabrowski Norbert csapata a meccs toronymagas esélyese.

- Mivel az Eger más kategóriát képvisel, nagy reményeink nem lehetnek – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Ezért szeretnék az eddigieknél több játéklehetőséget adni a fiataloknak, hogy testközelből tapasztalják: hová lehet eljutni. Az eredményt tekintve a tisztes helytállás a célunk, nem utolsósorban pedig a szerdai remek felkészülés lesz a szombati, Pécs elleni hazai találkozónkra. Azon a találkozón ugyanis van esélyünk egy jó eredményre. Summa summárum: egy Eger ellen elsősorban az a cél, hogy gyakoroljunk és tanuljunk. Az egri csapatnak gyakorlatilag nincs gyenge pontja, remekül védekeznek, és ebből gyors kontrákat indítanak. Szeretném, igazi vízilabdaünnep lenne a találkozó. Sérült és beteg játékosunk sincs.

Vissza a Hírek oldalra