Főoldal

Benedek Tibor csapatához utazunk

Az E.ON OB I középszakaszának 1. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sport­egyesület (AVUS) az UVSE vendége lesz.

Benedek Tibor csapatához utazunk

A másik ágról, azaz a B csoportból érkező újpestiek négy győzelemmel és tíz vereséggel, 12 ponttal érkeztek a középszakasz alsóházi rájátszásába. A tavaly nyáron Szombathelyen világbajnoki bronzérmet szerző U18-as válogatott több pólósa – Szieben András, Baksa Benedek, Dala Döme – is a korábbi háromszoros olimpia bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor vezette újpesti csapat tagja. Kapusuk pedig a rutinos, 31 éves Európa-bajnoki bronzérmes Bisztritsányi Dávid.

Az AVUS három győzelemmel és egy döntetlennel, tíz ponttal kezdi a középszakaszt. A vasiakra kemény napok várnak, a szombati bajnoki után szerdán Kaposvárra utaznak.

– Egy fiatalokból álló, nagyon jól összerakott, gyors vízilabdát játszó, különösebb teher nélkül szereplő csapat vendégei leszünk, amely tele van serdülő és ifjúsági válogatott játékosokkal – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Ugyanakkor verhető ellenfélről beszélünk, ha a KSI és a Szentes ellen látott teljesítményünket nyújtjuk, mienk lehet a három pont. Garancsy András beteg

Vissza a Hírek oldalra