Főoldal

Az FTC a szombati vendég

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 9. fordulójában szombaton 17 órakor a Fedett Uszodában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az FTC-t fogadja.

Az FTC a szombati vendég

A második helyezett Ferencvárosi TC a bajnoki címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Szolnokhoz hasonló kaliberű, bombaerős együttes, eddigi hét bajnokijából hatot húzott be. A második körben lejátszott FTC–AVUS bajnokit 18-5-re nyerték a zöld-fehérek, és a Varga Zsolt vezette fővárosiak a szombati, Fedett Uszodában sorra kerülő összecsapás toronymagas esélyesei. A hatodik helyen tanyázó aligátorok számára ezúttal nem lehet más cél, mint a tanulás, a tapasztalatszerzés. 

– Minél több fiatalnak szeretnék játéklehetőséget adni, pontosan azért, hogy saját bőrükön érezzék, melyik az a szint, ahová el lehet jutni – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Természetesen a tapasztalatszerzés mellett az is célunk, hogy minél kevesebb gólt kapjunk: ami nem lesz egyszerű feladat. Az elmúlt három hetes bajnoki szünetben sokat kondiztak a fiúk, úgymond kicsit előredolgoztunk, hiszen január végén, februárban összesűrűsödnek a meccsek, kevesebb időnk lesz fizikai munkát végezni. A felkészülésbe tökéletesen beleillett a Mladost Zagreb elleni uszodaavató találkozó is. Kutasi Rómeó továbbra is sérült, a többiek bevethetőek.

A belépők egységesen 500 forintba kerülnek.

Vissza a Hírek oldalra