Főoldal

Az első felvonás: AVUS-Tatabánya

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság helyosztójának első mérkőzésén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szombaton 17 órakor a Tatabányát fogadja. A párharc két győzelemig tart.

Az első felvonás: AVUS-Tatabánya

A Szeged elleni győzelmének köszönhetően az újonc AVUS már teljesítette legfontosabb feladatát: a bentmaradást. Matajsz Márk legénysége szombattól a folytatásban a Tatabánya ellen a 13-14. helyért száll vízbe. A párharc ezúttal – eltérően a Szeged elleni mérkőzésektől – nem 7-0-s pontarányig, hanem két győzelemig tart – tehát szombaton 0-0-ról indulnak a felek. A vasiak eddig két alkalommal találkoztak a tatabányaiakkal, idegenben 9-7-re, Szombathelyen 15-14-re nyertek.

- Az elmúlt két és fél hét nagy része természetesen munkával telt, de adtam pihenőt is a srácoknak – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – Így a szezon vége felé mentálisan már fáradtabbak a fiúk, ezért főleg rövid, intenzív edzéseket tartottam számukra. A motivációval nincs gond, szeretnénk a 13. helyen végezni.  A Tatabánya harcos, fizikálisan erős együttes, biztos vagyok bent, hogy már a mérkőzés elején nekünk esik. Felszabadult játékot és győzelmet várok. Sem sérült, sem beteg játékosunk nincs.

Vissza a Hírek oldalra