Főoldal

Az éllovas érkezik

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 3. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szerdán 19 órakor a listavezető PVSK-Mecsek Fűszértet fogadja.

Az éllovas érkezik

A hatodik helyen álló szombathelyi együttes az első fordulóbeli, szentesi 9-4-es vereség után az elmúlt hétvégén fontos, 13-8-as győzelmet aratott Szegeden. Az éllovas, a rájátszásban mindkét hazai meccsét megnyerő 
(UVSE 13-6, Vasas 8-7) Pécs azonban az alföldieknél jóval nagyobb falatnak ígérkezik. Az aligátorok 12, a pécsiek 23 pontot gyűjtöttek eddig.

– Számunkra a szegedi mérkőzés volt igazán fontos, s mivel nyertünk, a Pécs ellen felszabadult, jó játékot várok – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – A mecsekaljaiak évek óta együtt játszanak, kedvelik a gyors, lefordulásokra épülő vízilabdát, minden poszton két egyforma képességű pólósuk vethető be. Külön kiemelném Szatmári Kristófot, Csacsovszky Alexet, Chilkó Mártont és az egyik szerb légióst, Zlatko Rakonjacot. Valamennyien minőségi játékosok. Ennek ellenére nem feltartott kezekkel szállunk vízbe, azt várom, hogy játékosaim élvezzék a vízilabdát és adjanak ki mindent magukból. Többen betegeskedtek az elmúlt napokban – így jómagam is –, de remélem, a meccsre mindenki bevethető lesz.

További képek

Vissza a Hírek oldalra