Főoldal

A vízilabda szeretetéért

Összesen 27, 2009 és 2010-es születésű fiú és lány pallérozódik a Dunántúli Vízilabda Baby II. bajnokságban szereplő AVUS-ban Ács Tímea kezei alatt.

A vízilabda szeretetéért

Hét csapat indult a Dunántúli Vízilabda Baby II.-bajnokságban, az együttesek három fordulón és fordulónként két meccsen, azaz hat találkozón vannak eddig túl a gárdák. Az AVUS mellett a Dunaújváros, a Pécs, a Tatabánya, a Kaposvár, a Vác és a Nagykanizsa szerepel a bajnokságban. Újdonság, hogy az idei bajnokságtól nem számolják az eredményeket - a szövetség honlapján is csak a párosítások szerepelnek, eredmény nem.

- Jómagam örülük a változásnak, így valóban a játék a lényeg, nem pedig az eredmény – mondta Ács Tímea, a 2009-es, 2010-es születésú játékosokból álló csapat edzője. - Nem csak hivatalosan nem számolják az eredményt, még mi, edzők sem figyeljük az állást. Nem az a fontos tehát, hogy ki, hány gólt lő és ki nyer, hanem, hogy a fiatalok élvezzék a játékot. A Pécs és a Tatabánya kiemelkedik a mezőnyből, de a többiek ellen is remek mérkőzéseket lehet játszani. A mi csapatunknak sem lehet oka a panaszra, jól teljesítenek a játékosok. Szerencsére elég sok pólósunk van, 27 gyerekkel dolgozhatok, valamennyiüknek meg kell küzdenie a helyekért – de igyekszek mindenkinek minél több lehetőséget adni. Valamennyiükkel elégedett vagyok, így egyénileg senkit sem emelnék ki.

Az AVUS kerete. Iszak Tamara, Sásdi Lisa Marie, Szerb Dorka, Ádám Nimród, Baranyai Olivér, Bem Bendegúz, Czibók Belián, Czumbil Konrád, Farkas Benedek, Horváth Kristóf, Kiss Benedek, Kovács Áron, Kósi Kornél, Magos Máté, Mayer Zalán, Márkus Levente, Molnár Noel, Nagy Levente, Őri Botond, Polgár Bátor, Prisznyák Máté, Somos Álmos, Szíjártó Patrik, Spitzer Vendel, Vámosi Vilmos, Virágh Csanád, Weeber Mátyás.

A bajnokság február 17-én, Tatabányán folytatódik.

Vissza a Hírek oldalra