Főoldal

A pontok érdeklik, nem a gólok

Habár négy gólt lőtt Kaposváron, ez legkevésbé sem teszi boldoggá az AVUS játékosát, Irmes Pált, hiszen csapata egyelőre még nem szerzett pontot.

A pontok érdeklik, nem a gólok

Noha volt esélyünk legalább a döntetlenre, vereséggel távozott csapatunk Kaposvárról. Az aligátorok többször is visszakapaszkodtak többgólos hátrányból, ám végül a somogyiak nyertek 13-12-re. A vereség legkevésbé sem Irmes Pálon múlt, aki négy góljával – Ekler Bendegúzzal egyetemben – a mezőny legeredményesebb játékosa volt. Irmes rendre betalál a meccseken, a BVSC ellen két, a Honvéddal szemben egy, az OSC otthonában két, az Egernek két gólt dobott. S most Kaposváron négyszer zörgette meg a somogyiak hálóját.

- Nagyon sokat készültünk a meccsre, szerettünk volna győzni – mondta Irmes Pál. – Megbeszéltük, hogy figyeljünk az elejére és ne hagyjuk őket úgy elmenni, mint ahogy a BVSC ellen elmentek az első negyedben. De ez mégsem sikerült, az egész első negyedet elrontottuk, onnantól kezdve pedig nagyon hullámzóan játszottunk. Bár 6-2-ről is visszajöttünk 6-5-re, de ott megint megállt a játékunk. Aztán elhúztak 10-5-re, onnan visszajöttünk 10-9-re nagyon jó játékkal, de ez sok energiánkba került - és megint elmentek 13-10-re. Onnan pedig már nem volt elég idő visszajönni. Nem tudjuk, hogy mi lehetett az oka a vereségnek, biztos sokat fogunk róla beszélni, mert ezt nem lehet hogy az esélyesebb csapatok ellen tudunk stabilan, jól játszani, aztán az olyan meccsen, amire meg rengeteget készülünk ott a meccs közben többször is leblokkolunk. Öt meccsből ötször kikaptunk, noha még csak október van, de muszáj lesz nagyon felkötni a gatyánkat és elkezdeni pontokat gyűjtögetni.

- A saját játékomrol nem nagyon tudok mit mondani, nem vagyok elégedett magammal, mert védekezésben nem tudtam extrát nyújtani, az hogy négy gólt lőttem, az meg nem érdekel senkit sem, főleg nem engem, mert meg mindig pont nélkül állunk - zárta szavait az AVUS pólósa.

Vissza a Hírek oldalra