Főoldal

A nyerőember

Turnai Bálint a Honvéd elleni bravúros győzelem alkalmával egy gólt szerzett - de nem is akármilyet és nem is akármikor!

A nyerőember

Drámai meccsen nyert az AVUS 12-11-re a jóval esélyesebb és nagyobb játékerőt képviselő RacioNet otthonában szombat este a Kőér utcai uszodában. A hajrá őrült izgalmakat hozott, előbb a rutinos, 11-11-nél előbb a sok csatát megélt Szívós Márton büntetőjét védte Kovács Barnabás, majd egy újabb lövést is hatástalanított kapusunk, hogy aztán utolsó támadásunkat egy másodperccel a lefújás előtt Turnai Bálint távoli bombagóllal fejezzen be – megnyerve ezzel meccset az AVUS számára.

- Ahhoz képest, hogy jól szoktuk kezdeni a meccseinket – ezúttal sajnos nem kaptuk el a fonalat – mondta Turnai Bálint. – A Honvéd 5-1-re elment, de a nagy hátrányból sikerült felállnunk és emiatt büszke vagyok csapatomra. Ezután már végig kiélezett meccset vívtunk – tele fordulatokkal, de mi jöttünk ki belőle jobban. Nagyon nehéz meccset játszottunk, több olyan meccsünk volt már, ahol nem sokkal a vége előtt többgólos előnyt adtunk ki a kezünkből – tudtuk, ez nem történhet meg mégegyszer és a lefújásig küzdöttünk. A gólom? Először is ezúton is gratulálok Kovács Barnának a meccs végi két védéséhez, mert enélkül nem jutottam volna el a lövésig. Igazából – szokásomtól eltérően – nem gondoltam túl a dolgot, felálltam és belőttem – még engem is meglepett, hogy bement, de nagyon jó érzés volt. Úgy gondolom, megérdemeltük már ezt a három pontot, így nyugodtan tudunk pihenőre menni. Persze tudjuk, nem ülhetünk a babérjainkon, ugyanúgy menni kell majd a többi csapat ellen is.

Turnak győztes gólját facebook-oldalunkon megtekintheti.

Vissza a Hírek oldalra