Főoldal

A mindent eldöntő csata

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 11–12. helyért zajló rájátszásának harmadik mérkőzésén szerdán 17.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabánya vendége lesz.

A mindent eldöntő csata

Az első, tatabányai meccsen a hazaiak 11-10-re, a második, szombathelyi találkozón a vasiak 10-8-ra nyertek – így a két nyert mérkőzésig tartó összecsapás állása 1-1. Szerdán tehát eldől az párharc, a győztes a 11. a vesztes a 12. helyen zárja a szezont. Akárhol is végez az AVUS, már túlteljesíti tavalyi  13. helyezését.

– Így, a szezon végén már mindkét csapat úgymond az utolsókat rúgja, amelyik csapat motiváltabb és szerencsésebb lesz, az nyer – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – A mieink motiváltak – ezzel korábban sem volt probléma. Az eddig lejátszott egymás elleni meccseinkhez hasonlóan most is szoros, a végletekig kiélezett összecsapásra számítok. Néhány játékosomnak ez lesz az utolsó mérkőzése nálunk, ők szépen akarnak búcsúzni.  Sérült és beteg játékosunk sincs, teljes kerettel utazunk.

Vissza a Hírek oldalra