Főoldal

A KSI az ellenfél

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 13. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a KSI-t fogadja.

A KSI az ellenfél

Az már korábban eldőlt, hogy a hetedik helyen álló AVUS és a sereghajtó KSI egyaránt az alsóházban folytatja a küzdelmeket. A meccsnek mégis van tétje, a csapatok ugyanis viszik magukkal az alapszakaszban szerzett pontjaikat. A két együttes novemberi, fővárosi találkozóján  a szombathelyiek 13-9-re nyertek a fiatalokból álló fővárosiak ellen. A KSI-ben több olyan játékos is szerepel – például Grieszbacher Márk, Vékony Ákos, Bóbis Botond, Schmölz Normann –, akik döntő érdemeket szereztek az U18-as válogatott tavaly nyári, szombathelyi világbajnoki bronzérmében.

– Magam is kíváncsian várom, hogy a múlt heti, csúfos pécsi vereség mit vált ki a fiúkból – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Remélem, egy egészséges dacot, egy ilyen vereség minden csapat életében előfordul. Látom a játékosokon, hogy bosszantja őket a kudarc, bízom abban, hogy profi, higgadt játékot nyújtanak a KSI ellen, és a végén győzelemnek örülhetünk. Mi vagyunk a meccs esélyesei, és amennyiben úgy játszunk, ahogy tudunk, nem lehet kérdés a sikerünk. Kurucz Barnabás influenzás, Hajmási András családi elfoglaltsága miatt nem játszhat.

Ezúttal is érdemes lesz kilátogatni az AVUS hazai mérkőzésére!Nem csak a sportélmény miatt, hanem mert a jegyvásárlók között kisorsolunk két, a magyar vízilabda-válogatott játékosai által aláírt labdát. A szerencsés nyertesek nevét a szünetben mondjuk be, a lefújás után pedig a zsűriasztalnál lehet átvenni a nyereményeket.

Vissza a Hírek oldalra