Főoldal

A BVSC-nél az AVUS

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 2. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az MKB Euroleasing-BVSC-Zugló otthonában száll vízbe

A BVSC-nél az AVUS

A fővárosiak első fordulóbeli, pécsi meccsüket elhalasztották, míg az aligátorok a jóval esélyesebb Budapest Honvéd ellen óriási csatában, két góllal, 11-9-re kaptak ki. A zuglói gárda azonban a kispestieknél is nagyobb falat lesz: a legutóbbi bajnokságot az ötödik helyen zárta és elindulhatott az Európa Kupában is. Az elmúlt bajnokságban a BVSC Szombathelyen 14-7-re, Budapesten 10-8-ra győzött.

– Az elmúlt két hét első felében elsősorban a fizikai munkára fektettük a hangsúlyt, a héten pedig Tatabányán vívtunk egy hasznos, jól sikerült edzőmeccset. – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – Ezúton is köszönjük a klubvezetésnek, hogy lehetővé tette az edzőmérkőzést. Ami a szombati találkozót illeti, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de természetesen mindent megteszünk egy jó eredményért. A legutóbbi, fővárosi meccsből kiindulva fontos, hogy ne engedjük el őket a találkozó elején, hanem minél tovább meccsben maradjunk. Ivan Basarának gyereke született, ezért ő nem játszik.

Vissza a Hírek oldalra