Főoldal

Szegeden szállnak vízbe az aligátorok

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában szombaton 11 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Szeged vendége lesz.

Szegeden szállnak vízbe az aligátorok

A szentesi bajnoki (4-9) után ismét az Alföldre utaznak a hatodik helyen álló aligátorok, szombat délelőtt a sereghajtó Contitech Szeged otthonában szállnak vízbe. A szegediek még nem szereztek pontot a bajnokságban, az alapszakaszban mind a 14 találkozójukat elveszítették, a középszakasz első körében pedig 11-5-re kikaptak Kaposváron. Az AVUS eddig három győzelmet szerzett a bajnokságban, és szombaton jó esélye van a negyedik megszerzésére is. Ami egyáltalán nem lesz könnyű feladat.

– Már korábban is hangsúlyoztam: nekünk a Szeged és az Újpest a közvetlen riválisunk, őket kell mindenáron legyőznünk – mondta Matajsz Márk, az aligátorok edzője. – De abban is biztos vagyok, hogy a szegediek pedig minket akarnak megverni. Semmit sem jelent, hogy eddig nem szereztek pontot, a meccs 0-0-ról indul, bármi előfordulhat. Fiatalokból álló, gyors, a lefordulásokat előszeretettel alkalmazó együttes ellen szállunk vízbe. Játékosaim pontosan tudják, milyen fontos meccs előtt állunk – győzni megyünk. Valamennyi vízilabdázóm egészséges, teljes kerettel utazunk Szegedre.

További képek

Vissza a Hírek oldalra