Főoldal

Rangos spanyolországi tornán a 2003/2004-esek

Lloret de Marban vízilabdázik Stojadinov Nikola és Karácsonyi Vazul csapata

Rangos spanyolországi tornán a 2003/2004-esek

Pénteken Bécsből repül Barcelonába és jövő szerdán, szintén Bécs  érintésével érkezik vissza Szombathelyre az AVUS 2003/2004-es együttese, amely - a korábbi évekhez hasonlóan - idén is részt vesz a rangos „Be water my friend” (Legyen a víz a barátod) elnevezésű monstre tornán.

A viadalt csakúgy mint tavaly, ezúttal is a Barcelona melletti,a  Földközi-tenger partján fekvő Lloret de Marban rendezik. Az Európa számos országából érkező csapatokat a helyszínen sorsolják csoportokba. Az biztos, hogy a vasiak a tornát megelőzően szombaton egy edzőmeccset is játszanak.

Az utazó keret. Ekler Zsombor, Szabó Bence, Pungor Péter, Fatalin Tamás, Polgár Gábor, Sánta Lázár, Zubrits Péter, Prácser Botond, Németh Bódog Péter, Ladányi Kristóf, Juhász Samu, Birkás Barnabás, Birkás Emma, Antoni Barnabás. Edzők: Stojadinov Nikola, Karácsonyi Vazul.

A busz pénteken 13.30-kor indul a Fedett Uszoda elől, a repülő a schwechati légikikötőből 18.15-kor száll fel és 20.30-kor landol a katalán fővárosban. Visszafelé augusztus 31-én, vagyis jövő szerdán 10.30-kor száll fel Barcelonából és 12.45-kor száll le Schwechaton a repülőgép.

A repülőjegyek a biztosítást nem tartalmazzák így azt mindenki saját maga legyen kedves intézni. A szülői beleegyező nyilatkozatokat indulás előtt lesz még lehetőség kitölteni .

Vissza a Hírek oldalra