Főoldal

Óriási meccsen döntetlen

Az OB I/B-s bajnokság felsőházi rájátszásának első fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel az AVUS a BVSC-Zuglót fogadja. Kövesse velünk együtt a meccs alakulását percről-percre!

Óriási meccsen döntetlen

AVUS - BVSC-ZUGLÓ 12-12 (4-2, 2-3, 2-3, 4-4)

Szombathely, Fedett Uszoda, 300 néző.

Most zajlik a csapatok bemutatása, külön köszöntik a ma 21. születésnapját ünneplő Kurucz Barnabást. Szépen gyülekeznek a néző, egyre kevesebb az üres hely a nézőtéren. Közben az egyik szurkoló egy hatalmas dobbal érkezik - a hangulat tehát garantált.

I. NEGYED

Az AVUS kezdője: Horváth A. - Cvetic, Hajmási, Ekler, Kutasi, Takács, Kurucz.

Az első (két) támadást kivédekeztük, aztán az első akciót Kutasi Rómeó góllal fejezte be: 1-0. Majd ismét ő következett, távolról ívelt a léc alá - ehhez mondjuk a kapus is kellett azért, de kit érdekel: 2-0. Még öt perc az első negyedből, továbbra is érintetlen a hálónk, amellett, hogy jól védekezünk,  Horváth Alex mindent véd. Időt is kér a vendégcsapat.

Kicsivel több mint négy perccel az első negyed vége előtt aztán betalálnak a fővárosiak: 2-1 ide. Mi sajnos a kapufát találjuk el, de a fővárosiak is hibáznak. Aztán már nem: 2-2. Ismét mi jövünk. Máris 3-2 ide!!! Juhász remek bejátszását Galambos centerezte be: 3-2. Hajmási viszont jobbról a felső kapufát találta telibe, de sebaj még nálunk a labda. 4-2!!!!! Hajmási ezt a lehetőségét már gólra váltja: 4-2! Vége az első negyednek, a hangulat parádés, zúg a vastaps. 

II. NEGYED

Góllal kezdte a második negyedet a vendéggárda, egy bejátszást, ha üggyel-bajjal is, de betuszkolnak Horváth kapujába. 4-3. Nem sokáig egy gól a differencia, ugyanis Galambos Gergely már második, csapata ötödik találatát szerzi: 5-3. Már 5-4, erre több szót ne is vesztegessünk. Most mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek, továbbra is eggyel megyünk. Bent vannnnnn! Kutasi egy remek passzt vágott közelről a hálóba: 6-4!!! Ők sem hibáznak, Sugár vágta a labdát a jobb alsóba: 6-5.  A budapesti csapat kért időt. Hajmási a felső kapufát találta telibe, jöhetnek a vendégek. Másfél perc van hátra, jó lenne egy gól, Hát, ez a helyzet most kimaradt...De a másik oldalon is, Horváh Alex védett nagyon nagyot. S még egyet is! Pazar a hangulat, de ezzel nem mondtunk újat. ennyien talán még nem voltak ebben a szezonban. Itt az első félidő vége: 6-5.

III. NEGYED

Itt az első, de nem az utolsó! Kutasi úszott meg, amjd egészen közelről a léc alá lőtt: 7-5. Ez becsúszott, Mátyok lőtt a bal sarokba: 7-6.  Nagy Álmos egyenlített: 7-7. Horváth Alex védett egy újabb fontosat. Ezt sajnos már nem: Mátyok ismét betalált...7-8. Juhász kapott remek labdát, de sajnos közeli lövését hárította a BVSC kapusa, Takács. Szombathelyi időkérés.Itt az egyenlítééééés! Lóbáltunk, lóbáltunk, majd Juhász bejátszását Doma centerből bevágta: 8-8. A másik oldalon Kutasi szerzett fontos labdát, lefülelt egy vendégpasszt. 8-8-cal zárul a negyed. Hááát... Az utolsó felvonás izgalmas lesz, ez egyszer biztos.

IV. NEGYED

Majdnem bent van...Cvetic vízről felpattanó lövése a felső kapufáról jött vissza. Ez viszont bent van a másik oldalon: 8-9. Nos, ez így nem maradhat... Nem is marad!!! Juhász kiváló bejátszását Kutasi helyezte középről a kapuba: 9-9. Megint egy oda: Nagy Álmos lőtt távolról sikeresen: 9-10. Az aligátoroknak híresen jó a fizikai állapotuk, ez (is) segíthet. Ekler Bendegúz büntetőjével egyenlítünk!!!! 10-10. Ágh György találatával ismét a vendégek mennek egy góllal: 10-11. Izgalmak itt, izgalmak ott, mi lesz itt még..Egyelőre kimaradt helyzetek és minden egyes labdáért öldöklő harc. Három perc még...Áll a játék, mert a BVSC kapuja mögötti kötél elmozdult. De már ismét megy a játék. Cveticccccc a legjobbkor! Jobbról lőtt bombagólt: 11-11. Megint Mátyok: 11-12. A közönségen semmi sem múlik, óriási buzdítást kapnak a fiúk. Már csak 1.37 van vissza.  Támadunk...Ott vaaaaaaaan! Ismét egy bejátszás és az extra teljesítményt nyújtó Kutasi középről a hálóba vágta a labdát: 12-12!!!! A bírók elveszik a labdát a vendégektől, de Kutasi lövése lejön egy védőről, aztán a másik oldalon Horváth véd nagyot. Talpon a teljes Fedett Uszoda, de már nem tudunk felérni. Vége.

Sebaj, a 12-12 is szép eredmény és továbbra is veretlen hazai pályán az AVUS.

 

Vissza a Hírek oldalra