Főoldal

Munkában az aligátorok

Csapataink hétfőn elkezdték a felkészülést

Munkában az aligátorok

Majdnem két hónap múlva, február 25-én folytatódik az OB I/B-s bajnokság - az utánpótlásegyütteseknél viszont már korábban elindul a tavaszi szezon. Matajsz Márkot, az OB I/B-s gárda vezetőedzőjét először a három hazai meccs rövid értékelésére kértük.

- Az utolsó három bajnokira visszatértünk a Fedett Uszodába, a Dunakanyar és az Alfa elleni teljesítménnyel elégedett vagyok, a Kaposvárral szembeni kicsit döcögősebb volt. A lényeg azonban az, hogy mindhárom meccset megnyertük – jelezte a tréner.

– Hétfőn kezdtük el a munkát, az első három-négy hétben az erőnlétre helyezzük a hangsúlyt, később szeretnénk pár napos zágrábi edzőtáborral megtörni a felkészülést – mondta Matajsz. - Ami a célokat illeti, óriási eredmény lenne a felsőházba jutni, de felesleges ennyire előreszaladni. Eddigi eredményeink miatt megfelelő önbizalommal várhatjuk a folytatást, de most egy vonalat kell húznunk.  Nem szabad elbíznunk magunkat. Ugyanis nem lesz könnyebb dolgunk, mint eddig volt. Idehaza nagyobbak az elvárások, s ne feledjük, mégiscsak újoncok vagyunk. Az idegenbeli három pontoknak úgy van értékük, ha Szombathelyen is nyerünk.

- Ami az utánpótláscsapatokat illeti, van tennivaló, még többet kell dolgoznunk, rendeznünk kell a sorokat és el kell kezdenünk a pontgyűjtést – folytatta Matajasz Márk. – Sajnos kevesen vagyunk, ezt nem lehet áthidalni, de mindent elkövetünk az eredményesebb folytatásért.

Az OB I/B-s és a serdülőcsapat hétfő esti tréningjéről ITT TALÁL képeket.

Vissza a Hírek oldalra