Főoldal

Legyőztük a Szegedet

Gortva Zoltán serdülőcsapata fontos győzelmet aratott Szegeden.

Legyőztük a Szegedet

Serdülő Országos Bajnokság

Szegedi VPS-AVUS 9-10 (3-3, 3-3, 1-2, 2-2). – Szeged, vezette: Marjay, Győri.

AVUS: Tátrai – Baranyai 1, Makrai 1, Ekler Zs. 4, Csákváry, Kátai, Galambos G. 4. Csere: Pungor, Szabó B. Edző: Gortva Zoltán.

- Fontos mérkőzés előtt álltunk, hiszen egy győzelemmel feljebb léphettünk a bajnoki tabellán. Jól is kezdtük a mérkőzést, vezettünk, ám hibáinkat kihasználták a szegediek és felzárkóztak. A félidőre sok személyi hibát és kiállítást gyűjtöttünk be, így nehéz két negyed várt ránk. A harmadik negyedben zónára váltottunk, ami jól működött így a hajrában vezettünk. Az utolsó támadást emberlőnyben a szegediek vezették, de kivédekeztük így fontos pontokat szereztünk – mondta Gortva Zoltán.

A bajnokság állása: 1. UVSE 60, 2. KSI 57, 3. FTC 57, … 12. AVUS 9 pont.

Gyermek Országos Bajnokság

Szegedi VPS-AVUS 17-7 (5-0, 4-4, 4-2, 4-1). – Szeged, vezette: Győri, Marjay.

AVUS: Antoni – Prácser, Polgár 2, Zubrits, Pungor 3, Sántha, Szabó B. 2. Csere: Varga B., Juhász S., Galambos B., Mercs, Novák, Fatalin. Edző: Gortva Zoltán.

- Ekler Zsombor ezúttal a serdülőknél és az ifiknél jászott, megéreztük a hiányát. Jól küzdöttek a fiúk, a gólkülönbség túlzott, a végeredmény nem tükrözi a játék képét. Ettől függetlenül természetesen gratulálok az erős gyermekcsapattal rendelkező Szeged győzelméhez – jelezte Gortva Zoltán.

A bajnokság állása: 1. KSI 62, 2. UVSE 59, 3. BVSC 53, … 12. AVUS 12 pont.

Vissza a Hírek oldalra