Főoldal

Kettős győzelem Tatabányán

Jól szerepeltek csapataink a gyermekbajnokság legutóbbi fordulóiban.

Kettős győzelem Tatabányán

Országos Gyermekbajnokság

Tatabánya-AVUS 8-13 (3-3, 2-3, 2-2, 1-5). – Tatabánya, 23. forduló, vezette: Bereczki, Nóvé

AVUS: Antoni – Prácser, Ekler Zs. 9, Polgár 1, Zubrits 1, Pungor 1, Szabó B. 1. Csere: Varga B., Sántha, Juhász, Galambos B., Mercs. Edző: Gortva Zoltán.

- Az első két negyed meglehetősen szoros küzdelmet hozott, majd a szünet után M-zónára váltottunk és ebből lefordulásokkal operáltunk. Ez nagyon jól működött, és sikerült is megfordítanunk a meccset. Fontos három pontot szereztünk, pozitívum, hogy, míg itthon büntetőkkel nyertünk a tatabányiak ellen, idegenben simán győztünk – mondta Gortva Zoltán.

OSC-AVUS 9-7 (2-2, 3-0, 2-3, 2-2). – Budapest, 24. forduló, vezette: Vogel, Tordai.

AVUS: Antoni – Prácser, Ekler Zs. 3, Polgár, Zubrits, Pungor 1, Szabó B. 3. Csere: Fatalin. Edző: Gortva Zoltán.

- Kemény, jó mérkőzést vívtunk, nem is vízilabdáztunk rosszul, viszont a befejezésekkel gondok adódtak. Sok emberelőnyös helyzetet rontottunk el, az OSC a végén brutalitásért kiállítást kapott, ám nem tudtunk élni a lehetőséggel. Ilyen sok rossz befejezéssel nem lehet nyerni – ez most is bebizonyodott – jelezte Gortva Zoltán.

A bajnokság állása: 1. KSI 68, 2. UVSE 65, 3. BVSC 59, … 12. AVUS 15 pont.

Országos Serdülő Bajnokság

Tatabánya-AVUS 11-12 (2-3, 4-3, 2-2, 3-4). – Tatabánya, 23. forduló, vezette: Tordai, Bereczki

AVUS: Tátrai – Baranyai 5, Makrai 1, Ekler Zs. 1, Csákváry, Kátai, Galambos G. 4. Csere: Polgár, Pungor, Szabó B. 1. Edző: Gortva Zoltán.

- Nem sikerült végig a megbeszélt takikai szerint játszanunk, sokat hibáztunk, emiatt a hazaiak az egész mérkőzésen kapaszkodtak utánunk. Az utolsó 20 másodpercben aztán labdát szereztünk, majd Baranyai Ákos szabaddobás után lőtt góljával nyertünk – tudtuk meg Gortva Zoltántól.

OSC-AVUS 10-5 (2-1, 3-2, 2-2, 3-0). - Budapest, 24. forduló, vezette: Vogel, Birri.

AVUS: Tátrai – Baranyai 2, Makrai, Ekler Zs. 2, Csákváry, Kátai, Galambos G. 1. Csere: Pungor, Szabó B. Edző: Gortva Zoltán.

- Nem igazán sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk, a hibákat pedig egy komolyabb csapat – mint például az OSC -  megbünteti. Gratulálok az OSC-nek a győzelemhez – mondta Gortva Zoltán.

A bajnokság állása: 1. UVSE 66, 2. KSI 63, 3. BVSC 61, … 11. AVUS 12 pont.

Vissza a Hírek oldalra