Főoldal

Kemény dió volt a Vasas

Gortva Zoltán és Karácsonyi Vazul csapata az angyalföldiek ellen játszott

Kemény dió volt a Vasas

Serdülő Országos Bajnokság, 2. forduló

Vasas SC-AVUS 17-8 (6-0, 4-3, 6-2, 1-3). Komjádi Uszoda.

AVUS: Tátrai – Baranyai 3, Ekler B. 1, Sági 1, Csákváry, Talabér, Galambos 2. Csere: Makrai, Márkus 1, Horváth D. Edző: Gortva Zoltán.

- Az első negyedben nem tudtunk mit kezdeni a centerükkel, valamennyi bejátszás után vagy gól, vagy ötméteres, esetleg kiállítás következett. A második negyedben zónáztunk, ám sok gólt kaptunk, sajnos a kapusteljesítményünk sem volt jó. A Vasas nagy és erős klub, megtettük amit tudtunk, ennyire tellett. Nincs ekkora különbség a két csapat között, de gratulálok az ellenfélnek – jelezte Gortva Zoltán.

Gyermek Országos Bajnokság, 2. forduló

Vasas SC-AVUS 20-5 (6-3, 4-1, 5-0, 5-1). Komjádi Uszoda

AVUS: Horváth D. – Szabó B., Ekler Zs. 2, Makrai 3, Kátai, Kocsis, Buti. Csere: Zubrits, Polgár, Pungor, Pónya, Sántha, Fatalin. Edző: Karácsonyi Vazul.

- Jobban sikerült a Vasas, mint az egy héttel korábbi, KSI elleni mérkőzésünk. Igyekszünk hétről-hétre ledolgozni a lemaradást. Habár még nagyon sok hibával játszunk, de látom a fejlődést és egyre több a szép megmozdulás támadásban és védekezésben egyaránt. Nyilván nem lehetek elégedett, nagyon sokat kell még dolgoznunk. Ezen a mérkőzésen már több jó egyéni teljesítményt láttam – ennek pedig nagyon örültem! – mondta Karácsonyi Vazul. 

Vissza a Hírek oldalra