Főoldal

Irány Szentes!

Négy hete edz az OB I-es Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület. A rutinos Kiss Csaba mellett további érkezők várhatók.

Irány Szentes!

Matajsz Márk vezetőedző és dr. Vincze Balázs szakmai igazgató irányítása mellett július 24-e óta tréningezik az OB I. újonca, az AVUS. A vasiak keretében eddig nem történt nagy változás. Juhász Máté az Amerikai Egyesült Államokban folytatja tanulmányait és pályafutását, míg Úr Valér Sopronba igazolt. Érkezési oldalon a legutóbb Szegeden vízilabdázó Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes Kiss Csaba neve található. Az aligátorok hétfőtől péntekig Szentesen edzőtáboroznak.

- Negyedik hete edzünk, és habár a fizikai munkán van a hangsúly, és keményen melóznak a srácok, a hozzáállásra, a hangulatra nem lehet panasz - mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. - Napi kétszer tréningezünk, emellett háromszor kondizunk, a fiúk péntek délután és a hétvégén pihenhetnek. Egyelőre a labda ritkán kerül elő, de a jövő heti, szentesi edzőtáborban már meccseket is játszunk, többször is vízbe szállunk a Szentes és a Szeged ellen. Emellett augusztus végén, szeptember elején egy felkészülési tornát is rendezünk Szombathelyen. De ezen kívül is minél több edzőmeccset akarunk játszani az októberben kezdődő bajnoki rajtig. A sorsolást jövő csütörtökön tartják. Még nem végleges a keretünk, lesznek még új játékosok; úgy vélem, szeptember közepére áll össze a komplett keret.

Vissza a Hírek oldalra