Főoldal

Így látták a mérkőzést a főszereplők

Csapatunk vezetőedzője, Matajsz Márk és a kaposváriak (11-7) elleni legeredményesebb játékosunk, Kutasi Rómeó értékelte a szerda esti OB I/B-s bajnokit.

Így látták a mérkőzést a főszereplők

- A három ponthoz gratuláltam a fiúknak, hiszen ez volt a cél. Ám a játék nagyon nem tetszett, még ha a végére ki is nyílt az olló, mi jobban bírtuk az iramot, a kaposváriak elfáradtak. A helyzetkihasználás, a védekezés sem működött rendesen, kapusteljesítmény sem volt olyan, mint legutóbb és kevesebbet blokkoltunk. Szóval ennél a folytatásban ennél több kell majd. Az az igazság, hogy a kaposváriak jobban haraptak, egy-két játékosom gondolata már a karácsonyfa alatt jár. Én viszont mindig többet akarok – ez a gyengém…- mondta Matajsz Márk.

- Múlt héten hirtelen megkaptuk az uszodát – aminek persze nagyon örültünk – viszont emiatt kicsit kizökkentünk a több hónapja már megszokott bioritmusunkból: már hozzászoktunk a folyamatos utazáshoz. Szóval egy kicsit megváltozott minden, ráadásul sorozatban játsszuk a meccseket, emiatt kicsit fejben is elfáradtunk. Noha a mérkőzése elején kicsit kapkodtunk védekezésben és támadásban egyaránt, a végére eddigi munkánknak köszönhetően be tudtuk húzni a meccset. Ami a saját teljesítményemet illeti, amikor kellett, sikerült betalálnom, de mostantól már készülünk a szombati bajnokira – tudtuk meg a mérkőzés legeredményesebb játékosától, a három gólt szerző Kutasi Rómeótól.

A mérkőzésről élőben ITT TUDÓSÍTOTTUNK, képgalériát pedig ITT TALÁL.

További képek

Vissza a Hírek oldalra