Főoldal

Ifjúsági Vízilabda Karnevál: Folytatása következik

Juhász Tibor értékelte a péntektől vasárnapig tartó, kiválóan sikerült viadalt.

Ifjúsági Vízilabda Karnevál: Folytatása következik

Szurkolók, játékosok, szakemberek egyöntetűen a dicséret hangján szóltak az első alkalommal megrendezett Ifjúsági Vízilabda Karneválról. A Juhász Tibor és dr. Vincze Balázs szervezte torna osztatlan sikert aratott.

- Úgy gondolom, nagyon jól sikerült a torna, gördülékenyen ment minden, vasárnap hágott tetőpontjára a hangulat – mondta Juhász Tibor. – Ami rajtunk múlott, megtettük, az időjárásra sajnos nem volt ráhatásunk... Szerencsére azonban az utolsó napon már a nap is előbújt. Örömteli, hogy Finnországból és az Egyesült Államokból két-két együttes is részt vett a viadalon és úgy gondolom a magyar együttesek számára is roppant hasznos volt a viadal. A honi és külföldi csapatok is elégedettek voltak a rendezéssel, a színvonallal, egyöntetűen úgy búcsúztak, hogy jövőre is visszajönnének – mert természetesen folytatni akarjuk a tornát, még több együttessel. Amolyan mini HaBaWaBá-t szeretnék rendezni, annak valamennyi negatívumát kiszűrve. 

Az U13-asoknál a torna legjobb kapusa az AVUS játékosa, Antoni Barnabás, a gólkirály Prácser Botond lett. A legjobb AVUS-játékosnak Novák Donátot választották. Az U17-eseknék a legjobb aligátornak a kapus Tátrai Soma bizonyult.

Galériák:

AVUS-FTC U13

AVUS-FTC U17

AVUS-Miskolc U17

AVUS-Sopron U13

Díjátó a Tó Vendéglőnél

 

Vissza a Hírek oldalra