Főoldal

Harapjatok, aligátorok!

Az OB I/B-s vízilabda-bajnokság 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésen szerdán 19.30-as kezdéssel az AVUS a Kaposvári Vízilabda Klub együttesét fogadja.

Harapjatok, aligátorok!

 A szombathelyiek a negyedik, a somogyiak az utolsó előtti, kilencedik helyen állnak a B-csoportban.  A két csapat az első fordulóban találkozott egymással, akkor a vasiak 10-8-ra nyertek Kaposváron. S a nyári Aligátor Kupán is vasi diadal született. Folytatása következik?

- Nagyon remélem, de nem kimondottan a korábbi mérkőzések miatt várom a sikerünket, sokkal inkább az elmúlt meccseken nyújtott teljesítményünk okán vagyok bizakodó – szögezte le Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Ugyanakkor nem lesz könnyű dolgunk, a Kaposvár fiatal játékosokkal teletűzdelt, jó csapat. Amennyiben úgy játszunk, mint legutóbb a Dunakanyar ellen az első két negyedben vagy az OSC ellen, akkor jó esélyünk van a győzelemre.

- Múlt pénteken OB I/B-s meccs volt, vasárnap a csapat nagy részének egri ifimérkőzés, szerdán megint OB I/B. Noha jó állapotban vannak a srácok, azért nem lehet egyszerű.

- Így van, ráadásul szombaton még az Alfával játszunk, szóval sűrű napjaink vannak – de ma délelőtt is edzettünk. Mondtam a fiúknak, szorítsák össze a fogukat és ha fejben rendben vannak, akkor bírják majd erővel is. Még két felnőttmérkőzésünk van az évben, utána pihenhetnek. Ami a keretet illeti, a vállával bajlódó Úr Valérra nem számíthatok, a többiek bevethetők.

A mérkőzésre ingyenes a belépés. Hajrá, AVUS!

Vissza a Hírek oldalra