Főoldal

Hajmási András november hónap sportolója

Utolsó évét tölti az ifjúsági csapatban a tehetséges játékos

Hajmási András november hónap sportolója

Okóberben az OB I/B-s csapatból kellett megválasztania Matajsz Márknak a hónap legjobbját, a vezetőedzőnek Ekler Bendegúzra esett a választás. Novemberben az ifjúsági együttes volt a soros, Matajsz Márk a magunk mögött hagyott hónapban Hajmási Andrást választotta meg a Hónap Sportolójának. Gratulálunk!

- Hajmási Andrásnak kiváló az edzéslátogatottsága, az edzésmunkája, ráadásul minden meccset végigjátszik - indokolta meg választását Matajsz Márk. 

- Idén az utánpótlás korosztályokban leginkább az ificsapattól várják a győzelmeket, ezért aztán valamennyi mérkőzés parázs hangulatban zajlik - tudtuk meg Hajmási Andrástól. - Sajnos kevesen vagyunk, de így is megpróbáljuk a maximumot nyújtani – teljesen mindegy, ki az ellenfél. A szoros meccseken rendre mi húzzuk a rövidebbet, remélem vasárnap Debrecenben ez változik és nyerünk!Utolsó ifiévemben próbálom a maximumot nyújtani, jó lenne ha a legjobb nyolcban végeznénk – szerintem erre minden esélyünk meg is van. Szeretek az ifiben vízilabdázni, pörgős a játék, és az ificsapat az, amelyik a leginkább összeszokott és a legtöbbre hivatott. Küzdünk egymásért és próbálunk minél jobb helyen végezni, hiszen rajtunk is múlik, hogy a jövőbeni kis vízilabdások a legmagasabban szinten tanulhassák ezt a játékot. Ha egy meccset ki kellene emelnem, amelyiken nagyon jól ment a játék, akkor a szegedi összecsapást mondanám, 12-7-re nyertünk idegenben és három gólt dobtam.

Vissza a Hírek oldalra