Főoldal

Fontos pontokért

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szerdán 19 órakor az AVUS-uszodában az UVSE-t fogadja.

Fontos pontokért

Kellemes emlékeket őriznek a szombathelyiek az újpestiekről, egyetlen idegenbeli győzelmüket november 18-án a fővárosiak otthonában, a Hajós Alfréd uszodában aratták: 11-9-re nyertek a vasiak. Most, az alapszakasz befejezése előtt egy fordulóval az AVUS hat ponttal az utolsó előtti, az UVSE néggyel sereghajtó. Mivel mindkét csapat az alsóházban folytatja a rájátszás, s mert viszik magukkal az alapszakaszban szerzett pontjaikat, duplán fontos mérkőzés vár Takácsékra. 

– A legutóbbi, Debrecen elleni meccs óta eltelt két és fél hétben az Újpest ellen készültünk, sokat videóztunk, az utóbbi napokban pedig a frissítésen volt a hangsúly – mondta Matajsz Márk, az aligátorok edzője. – Közben másfél napot a fővárosban töltöttünk, a Tabatabánya, a KSI és a japán válogatott ellen játszottunk edzőmeccset – nem is rossz eredményekkel. Különböző stílusú csapatokkal kétkapuztunk, hasznosak voltak ezek a találkozók. Ami az újpestieket illeti, gyorsan, agresszívan vízilabdáznak, jól fordulnak le. Az akkori győzelmünket el kell felejtenünk, önbizalmat persze adhat a siker, de ez már egy másik meccs lesz. Az erőviszonyokat alapul véve a mi csoportunkban az UVSE, a másikban a Szeged közvetlen riválisunk: e két csapatot kell megelőznünk a bentmaradáshoz. Így tehát nagyon fontos meccs vár ránk, szurkolóink eddig is mellettünk álltak, az Újpest ellen is szükségünk lesz a biztatásukra. 

A mérkőzésre ingyenes a belépés.

További képek

Vissza a Hírek oldalra