Főoldal

Folytassa, AVUS!

Az E.ON OB I. alsóházi rájátszásának 5. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Szentest fogadja.

Folytassa, AVUS!

Az aligátorok múlt heti, tatabányai győzelmüknek köszönhetően jó hangulatban készülődhetnek a találkozóra. Ráadásul a negyedik helyen álló szentesiek csupán négy ponttal előzik meg a mögöttük álló szombathelyieket, akik egy győzelemmel megközelíthetnék az alföldieket. Van miért visszavágniuk a vasiaknak: a play-off első körében 9-4-re kikaptak Szentesen.

– Régóta vártunk már egy bravúrra, tatabányai sikerünk ebbe a kategóriába tartozik – mondta Matajsz Márk, az aligátorok edzője. – Erős csapatot győztünk le, ráadásul idegenben. A siker természetesen pozitív hatással volt a fiúk e heti hangulatára, edzésmunkájára is. Ami a Szentest illeti, rutinos, jó játékosokból  álló együttes – hasonló játékerőt képvisel, mint a  Tatabánya. Noha korábban idegenben öt góllal kikaptunk a Szentestől, akkor négy játékosunk is hiányzott. Ezúttal  komplett kerettel készülhetünk, és noha most sem mi  vagyunk  a meccs esélyesei, szurkolóink támogatásával itthon akarjuk tartani a pontokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, a pénztár már 15.30-kor kinyit, ahol drukkereink egységesen 3000 forintért megvásárolhatják az új szurkolói pólót is: S-től XXL-es méretig bezárólag.

További képek

Vissza a Hírek oldalra