Főoldal

Folytassa, AVUS!

Az OB I/B-s bajnokság 7. fordulójában szombaton 16 órai kezdettel a második helyen álló AVUS a harmadik ASI SE vendége lesz.

Folytassa, AVUS!

Az angyalföldiek még veretlenek a bajnokságban, három győzelem és ugyanennyi döntetlen szerepel a nevük mellett, 67 gólt dobtak és 61-et kaptak. Legutóbb odahaza, azaz a Kőér utcában 10-8-ra verték a Neptunt. Ami az AVUS-t illeti, Matajsz Márk együttese négy győzelmet és két vereséget gyűjtött be idáig, ne feledjük: valamennyi meccsüket idegenben játszották a szombathelyiek. Egy hete Nagykanizsán nyertek 10-8-ra Kutasiék.

Folytatása következik?

- Nem a tabellából kell kiindulni, hiába áll mögöttünk az ASI, nagyon erős, hajtós, egységeses, több rutinos játékossal rendelkező gárda, amely rendre sok gólt szerez – szögezte le Matajsz Márk. – Nekünk azonban saját magunkkal kell foglalkoznunk, a saját játékunkat kell minél jobb játszani. A védekezésünk rendben volt Nagykanizsán, ezúttal is hasonló teljesítményt várok hátul. Doma Péter ujjsérülést szenvedett, Ekler Bendegúz beteg, kérdéses a játékunk. Sokat utazunk, sokat meccselünk, de alkalmazkodunk a helyzethez, nem panaszkodunk. Feszített a programunk, hiszen a csütörtök esti Komjádi Kupa-meccseken két játékosom kivételével valamennyien vízbe szállt, ráadásul vasárnap Szegeden ifimeccset játszunk, ott is helyt kell állnunk. Kedd óta egyébként Budapesten készül az OB I/B-s, az ifi, a serdülő és a gyermekcsapa – amolyan mini edzőtáborban veszünk részt. 

Vissza a Hírek oldalra