Főoldal

Ezúttal nem sikerült

Az OB I/B-s felsőházi vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának 5. fordulójában az AVUS elszenvedte első vereségét.

Ezúttal nem sikerült

BVSC-Zugló–Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) 11-9 (4-2, 5-3, 1-2, 1-2) Budapest, Szőnyi út, 100 néző, OB I/B-s felsőházi vízilabda-mérkőzés, 5. forduló, vezette: Mucskai, Balázs.

AVUS: Horváth A. – Hajmási 1, Ekler B. 1, Takács, KUTASI 2, Baranyai 1, KURUCZ 2. Csere: Cvetic, Doma, Juhász M. 1, Sági, Galambos 1. Edző: Matajsz Márk.

Jól kezdték a mérkőzést a szombathelyiek, 2-1-re vezettek. Aztán ötméteres hibáztak a vasiak, ám mivel mezőnyből rendre betaláltak, sokáig, 5-5-ig fej fej mellett haladtak a csapatok. Aztán kicsit lankadt az aligátorok koncentrációja, a hazaiak szoros emberfogásra álltak át, ez pedig nem ízlett igazán a vendégeknek. A harmadik negyedet 9-5-ös hazai előnyről kezdték az együttesek, de a vendégek tartását mutatja, hogy szép fokozatosan feljöttek. Sőt, az utolsó negyedben már csak egy góllal, 10-9-re vezetett a BVSC, ám a nagy hajrában a vasiak elfáradtak, így végül egy emberelőnyös szituációból betaláltak a hazaiak, 11-9: eldőlt a mérkőzés. 

Matajsz Márk: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk, a fiúk küzdenitudásával maximálisan elégedett vagyok, viszont védekezésben buta hibákból könnyű gólokat kaptunk. Semmi sincs veszve, hiszen továbbra is saját kezünkben van a sorsunk. 

Az élmezőny állása: 1. Eszterházy Főiskola Eger 21, 2. BVSC-Zugló 20, 3. AVUS 20 pont. 

Vissza a Hírek oldalra