Főoldal

Erőltetett menetben

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 13. fordulójában szombaton 18 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Debreceni VSE-t fogadja.

Erőltetett menetben

Az AVUS szerdai, kaposvári vereségével eldőlt, hogy a szombathelyi gárda az alapszakasz után a középszakaszt az alsóházban folytatja. Mivel a csapatok az alapszakaszban szerzett pontokat magukkal viszik (gólokat nem), a hátralévő két forduló is nagy jelentőséggel bír. Szombaton azt a Debrecent látja vendégül az AVUS, amelytől ősszel 16-10-re kikapott. A vasiak hat ponttal a 7., a debreceniek 13-al az ötödik helyen állnak.

– Egy héten belül ez lesz a harmadik meccsünk, fáradtak a fiúk, itt fáj, ott fáj nekik, de bízom bent, hogy a szombati találkozóra mindenki összekapja magát – mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője. – Számunkra az első osztályban valamennyi találkozó kőkemény,   a Debrecen papíron jobb  nálunk, de tisztességesen felkészültünk. Fizikálisan erős, dinamikus, gyors csapat, mely előszeretettel alkalmazza a gyors lefordulásokat. Lévai Márton személyében remek kapusuk van és centerposzton is erősek. Nekünk a védekezésünk kell rendbetenni,  és szeretnénk egy jó és élvezetes meccset játszani, és minél tovább állni a sarat. Valamennyi játékosom hadrafogható. 

Vissza a Hírek oldalra