Főoldal

Együtt ünnepelni a szurkolókkal

Takács Kristóf szerint csak a felsőház jöhet szóba

Együtt ünnepelni a szurkolókkal

Az AVUS nyáron igazolt meghatározó játékosa, Takács Kristóf bízik abban, hogy a csapat az alapszakasz végén odaér a felsőházi rájátszást jelentő első négy hely valamelyikére. A 22 esztendős játékos szerint a gárda felkészült a tavaszra.

- Noha kemény volt a felkészülésünk, monotonnak egyáltalán nem mondanám, hiszen változatos edzéseket vezényelt Matajsz Márk – tudtuk meg Takács Kristóftól. – Edzőtáboroztunk Horvátországban, ami kizökkentett bennünk a megszokott közegünkből. Szóval elvégeztük a munkát, felkészülten várjuk a folytatást. Ami céljainkat illeti, magam, de társaim nevében is mondhatom: kizárólag a felsőházat tartjuk szem előtt. Az alapszakaszból hat hazai meccs vár ránk, ha abból indulunk ki, hogy a decemberi három itthoni találkozónkat az idegenbelinél simábban nyertünk, akkor nincs miért félnünk tavasszal sem. Persze a vízben kell bebizonyítani, hogy jobbak vagyunk, nem szóban. Mindenesetre azt megígérhetem, nem adjuk olcsón a bőrünket, teljesen mindegy, ki az ellenfél.  Ősszel kevésbé ismertek bennünk az ellenfelek, nem tudták mire számíthatnak az AVUS-tól - mostanra már letettük névjegyünket  

- Ami a saját őszi teljesítményemet illeti, miután fiatal vagyok és a fejlődésem érdekében olykor különmunkát is végeztem, egy-két meccsen fáradtan játszottam - folytatta Takács. -  Szerencsére Márk odafigyel arra is, hogy mikor van szükségünk egy kis pihenőre, ezen a héten például a csütörtökön nem edzettünk, megkaptuk szabadnapnak. Szombaton a Pécs ellen természetesen nyerni akarunk, vissza kell vágnunk az őszi vereségért. Noha profi játékosok vagyunk és meccs közben kizárjuk a külvilágot, remélem minél többen kijönnek szombat este és buzdítanak bennünk. Nincs is annál jobb, mint a lefújás után szurkolóinkkal együtt ünnepelni a győzelmet.

Vissza a Hírek oldalra