Főoldal

Egy szép győzelem, egy vereség

Gortva Zoltán csapatai a Racionet Honvéd vendégeként szálltak vízbe

Egy szép győzelem, egy vereség

Gyermek Országos Bajnokság

Racionet-Honvéd-AVUS 12-13 (1-4, 6-2, 2-5). – Budapest, Tüzér utca.

AVUS: Antoni – Prácser 3, Ekler Zs. 6, Polgár 1, Zubrits 2, Pungor, Szabó 1. Csere: Varga B., Sántha, Galambos B. Edző: Gortva Zoltán.

- Nagyon szoros meccset játszottunk – tudtuk meg Gortva Zoltántól. – Az elején ugyan 4-1-re elhúztunk, de aztán hullámvölgybe kerültünk, a Honvéd feljött, fordított is. Az utolsó negyedben viszont jól működött az M-zónánk, jól használtuk ki az emberelőnyös helyzeteket és távoli lövésekből is betaláltunk. Aztán a véghajrában egy 2 az 1 elleni lefordulás után büntetőt kaptunk, amit értékesítettünk. 13-12-re vezettünk ekkor, a Honvéd utolsó támadását pedig kivédekeztük. Nagyon jól küzdött a csapat, büszke vagyok a fiúkra. Fontos győzelmet arattunk a bentmaradásért vívott küzdelemben.

A bajnokság állása: 1. KSI 53, 2. UVSE 50, 3. FTC 47, … 12. AVUS 12 pont.

Serdülő Országos Bajnokság

Racionet Honvéd-AVUS 10-4 (4-1, 3-0, 3-1, 0-2). – Budapest, Tüzér utca.

AVUS: Tátrai – Baranyai, Makrai 1, Csákváry, Kátai 1, Pónya, Galambos G. 1 Csere: Polgár, Zubrits, Pungor, Szabó, Sántha 1, Horváth D. Edző: Gortva Zoltán.

- A Honvéd serdülőkorosztálya a legjobb – mondta Gortva Zoltán. – Ráadásul kevesen is voltunk, de ameddig tudtuk, tartottuk magunkat, aztán akadtak furcsa bírói ítéletek is – a félidőre eldőlt a találkozó. Ezután az idősebb játékosokat – Galambos Gergelyt, Baranyai Ákost – kivettem, pihentettem őket az ifimeccsre. Ahhoz képest, hogy az utolsó két negyedben a fiatalabb játékosok voltak a vízben, egyáltalán nem alakult rosszul a meccs.

A bajnokság állása: 1. UVSE 54, 2. FTC 48, 3. KSI 48, … 14. AVUS 6 pont.

Vissza a Hírek oldalra