Főoldal

Egy sima, egy fordított

Kiss Csaba ificsapata legyőzte a Szolnokot, kikapott Szentesen.

Egy sima, egy fordított

Ifjúsági Országos Bajnokság

AVUS-Szolnoki Dózsa 11-7 (2-2, 4-0, 0-3, 5-2).  - Szombathely, 2. forduló.

AVUS: Kovács – Baranyai, Varga Zs., Ekler B. 6, Makrai, Polcsik 2, Galambos G. 2. Csere: Vámosi 1, Kátai. Edző: Kiss Csaba.

- Az első félidőben jól vízilabdáztunk, 6-2-re vezettünk, aztán a szünet után kicsit bealudtunk, a szolnokiak négy perc alatt három gólt szereztek. Ám a fiúk nagy dicséretére szóljon: nem estek össze, kijöttek a negatív spirálból, és végül az utolsó negyedet így a meccset is érett játékkal, magabiztosan nyerték meg. Valamennyi játékosommal elégedett vagyok, nem csak az ifjúsági korúak, hanem a serdülők is megtették a magukét – mondta Kiss Csaba.

Szentes-AVUS 11-6 (4-2, 2-2, 2-1, 3-1). - Szentes, 3. forduló.

AVUS: Kovács – Baranyai 3, Varga Zs., Ekler B. 2, Makrai, Polcsik, Galambos G. 1. Csere: Vámosi, Kátai. Edző: Kiss Csaba.

- Sok játékosomnak a szentesi volt a hatodik meccse a héten, ameddig bírták szuflával, hajtottak. Náluk valamennyien ifjúsági korú vízilabdázók, míg nálunk három-négy kivételével a többiek serdülők. A Szentes hasonló kaliberű együttes, mint a Szolnok volt, nyerhettünk is volna, ha szerencsésebb időpontban találkozunk velük. Összességében elégedett voltam a fiúkkal, bár csúsztak hibák a játékunkba – értékelt Kiss Csaba. 

Vissza a Hírek oldalra